Indskoling

Når sommerferien er slut, og et nyt spændende skoleår begynder, vil de nye 0. og 1. klasser få en helt ny start. På Østerbyskolen opretter vi nemlig to nye 0. klasser og to nye 1. klasser med blot 14 elever i hver klasse. Der vil ligeledes blive to 2. klasser.

Vi opretter de nye klasser fordi:

• De nye skolebørn har brug for en TRYG ny hverdag, hvor indlæring sker i trygge rammer
  • FAGLIGHEDEN højnes, når lærerne kan fokusere på få børn

Ændringerne i indskolingen justeres fra 1. august 2020, således, at vi er på linje med  andre skoler i Vejen Kommune. Vi vil altså fremover tilbyde førskole, 0., 1., og 2. klasser.

Det betyder, at de nuværende holddannelser i dansk og matematik, hvor eleverne er placeret efter årgang, fremover vil betegnes som 0., 1. og 2. klasse, og videre som 3. - 4. - 5. og 6. klasse.

Vi vil samtidig fokusere på at udvikle kammeratskaber på tværs af klasserne. Nogle af de øvrige fag vil f.eks. foregå på de kendte aldersblandede hold, så SOCIALT vil børnene få det bedste fra to verdener.

Førskolen afløser den rullende skolestart og starter i april 2021.

Vi glæder os til at byde de nye klasser velkommen til en tryg og faglig skolestart på Østerbyskolen.

På Østerbyskolens facebookside kan I se interview med forældre i indskolingen.